G18;Follo-Oppsal – Follo
Kristoffer Jakobsen, Follo HK

G18;Follo-Oppsal

Follos unge stjernegalleri var torsdag kveld i aksjon på hjemmebane i regionserien G-18, på motsatt banehalvdel sto Oppsal. De fikk møte et Follo lag som kom litt tregt i gang, men når først det velkjente maskineriet begynte å male så dundret stjernene fra Follo i fra anført av en meget opplagt Kristoffer Jakobsen. Gutta gikk til pause med en ledelse på 8 mål, og Håvard Olsen som fikk tillitt fra start viste seg nok en gang sikker fra 7 meters merket.

Etter hvilen og en del spillerbytter i pausen fortsatte gutta i sporet fra 1. omgang og Andreas Bræck fikk startet på mange rush satt i gang av en opplagt Adrian Saastad i Follo buret som endte med mange gode avslutninger i nettmaskene på motsatt side.

Samspillet gutta i mellom sitter bedre og bedre for hver kamp og tryggheten spillerne i mellom blir bare bedre og bedre.

Det er bare å glede seg til neste kamp med disse unge og talentfulle spillerne, for oppgavene står i kø utover høsten og vinteren med G-18, 2. div og SPAR sluttspill som venter i månedene fremover.

Disse var med i kvelden kamp: Kristoffer 9, Benjamin 5, Andreas 4, Håvard 3 (1), Stein Olav 2, Halvard 2, Stefan 2, Petter 2, Tomas 2, Tobias 1, Stian, Adrian

Slideshow med en haug bilder ligger under «Bilder» – værs’go.