Voncina lander i dag – Follo
Blaz Vonzina, Follo HK

Voncina lander i dag

I dag lander vår nye målvakt på Gardermoen. Vingen, ved supportersjef, Erlend Fjellheim, sørger for at Blaz Voncina er på plass til kveldens kick off på Drømtorp.

Da vi snakket med Blaz i går kveld gledet han seg til å ta fatt i Follo HK. Den rutinerte målvakten har holdt seg i form med spill for sin lokale klubb i Slovenia. Han avsluttet sitt opphold i Spania i sommer, da klubben hans, Huesca, måtte si opp samtlige spillere.

Så er det bare å håpe at supportersjef Fjellheim har finpusset språkkunnskapene før bilturen til Ski. Voncina snakker flytende slovensk, spansk og italiensk. Norsk og engelsk er det verre med.

-Det kan se ut som om det ordner seg med leilighet også. Vi skal se på en allerede torsdag. Nå får vi jakte sofa, seng og TV, sier Jan-Ivar Lorentzen. Blaz Voncina trener for fullt med Follo HK fra og med torsdag. Det er fortsatt ikke avklart når han blir spilleklar.