KICK OFF ! – Follo
Kick off Follo HK

KICK OFF !

I kveld hadde Follo HK kick off på Drømtorp skole.

Alle spillerne(nesten), styret, trenere, hjelpere, samarbeidsklubber og sponsorer var til stedet da Follo HK avholdt offisiell kick off for sesongen 2012/2013.

Styreleder Frank Westby startet opp med å ønske velkommen til alle og presentere styret i klubben. Deretter fortallte han litt fra Follo´s strategidokument hvor det bla annet står at Follo HK skal spille i Champions League og slagordet til Follo HK; stabil blant de beste med egne krefter.
Follo HK er den Postenligaklubben som har flest lokale spillere i stallen og det er vi stollte over !

Han sa også at en viktig del som han vil sette igang med samarbeidspartnerne våre, er frokostmøter. Det er viktig arena hvor alle i Follofamilien kan bli bedre kjent med hverandre og kanskje dra nytte hverandres kunnskap og arbeidsområder.

A-lagets trener og daglig leder i Follo HK, Jan-Ivar Lorentzen fortsatt så å fortelle om Follotrykk arena. En fantastisk arena som mange misunner oss, om alle våre spillere som representerer diverse landslag; Henrik Bielenberg, Sander Torbjørnsen, Håvard Åsheim, Stian Gabrielsen, Alexander Westby, Magnus Jøndal og Steffen Berg Løkkebø.

Deretter presenterte han hele troppen med unntak av Magnus Jøndal som var på sponsoroppdrag for A-landslaget.
Vår nye keeper Blaz Voncina rakk også kick offen akkurat etter å ha blitt hentet av supporterklubben Vingen´s leder Erlend Fjellheim på flyplassen.

Etter pause med litt varm mat var det tid for noen sponsorer og fortelle om om seg selv.
Ski Øst, Bowlers og Balkan, Memira og Quality Norefjell Hotell stod frem og fortallte litt om firmaene sine.

Helt til slutt kom supportersjefen Erlend og oppfordret alle til å gå inn på facebook siden til Vingen og trykke «like» og oppfordre alle til spre dette og følge med der.

Første hjemmekamp er onsdag 17/10 kl. 18:30 i FolloTrykk arena – vi ses vel ?

 

Kick off Follo HK
Kick off Follo HK
Kick off Follo HK
Kick off Follo HK
Kick off Follo HK