Spar-kvalifisering i folloTRYKK arena – Follo

Spar-kvalifisering i folloTRYKK arena

Mens man venter på første hjemmekamp i Postenligaen kan tiden kortes med spennende Spar-kvalifisering i folloTRYKK kommende helg. Vårt lovende juniorlag tar i mot Charlottenlund, LFH09 og Kongsvinger.

De to beste lagene fra helgens kamper er kvalifisert for å bli med i den landsomfattende Spar-serien. Follo HK har lange tradisjoner i denne serien, og må avfinne seg med et ørlite favorittstempel i helgas kamper.

-Vi bør kvalifisere oss, men tar ingen ting for gitt. Vi undervurderer ingen, og skal være maksimalt skjerpet hele helgen, lover rekrutt-trener, Lars Olsen.

Han anser Charlottenlund fra Trondheim som den hardeste utfordreren i kvalifiseringen.

Fortsetter vi det gode arbeidet vi har lagt ned i 2. divisjonskampene vi har spilt, bør dette gå, sier Lars.

Follo HK spiller i folloTRYKK klokken 12.00 og 18.00 lørdag 13. oktober. Søndag skal våre juniorer i ilden klokken 11.30. Lars Olsen lover fartsfylt og underholdene håndball. Våre lovende juniorlandslagsspillere, Henrik Bielenberg, Håvard Åsheim og Sander Thorbjørnsen stiller i spissen for en sulten og toppmotivert gjeng. Vel møtt!

Hele kampoppsettet kan du se HER