G18; Follo–Haslum (15-8) 29-17 – Follo
Benjamin Herseth

G18; Follo–Haslum (15-8) 29-17

Follos unge stjernegalleri hadde som mål å lede kveldens oppgjør fra første minutt, og dette var en avtale de holdt greit. Gutta hadde kontroll på matchen og de ble aldri truet av kveldens Haslum mannskap.

Dessverre har vi to sortkledde som mer enn gjerne ønsker å bli kveldens vinnere og blåser i tide og utide og deler ut 2 min på helt merkelige avgjørelser. Selv om så skjer så holder Follo mannskapet roen og kruser inn til en komfortabel 12 mål seier og troner fortsatt i ensom majestet øverst på tabellen.

Nå står vi foran en siste finpussingsuke med gode treningsøkter før det braker løs i FTA helgen 13.-14. oktober med SPAR kvalik.

Så velkommen skal dere alle være denne helgen for å oppleve mange gode kamper med vårt unge stjernegalleri.

Disse var med i kvelden kamp: Adrian, Kristoffer 6, Halvard 4, Tobias 1, Andreas, Stian 1, Håvard 5 (3), Petter 2, Benjamin 7, Tomas 3.