CAMP-NOREFJELL 28-30/9-2012 – Follo

CAMP-NOREFJELL 28-30/9-2012

NYDELIG er kodeordet her!!

Hotellet var fantastisk. Nydelig og gjennomført stil på innredning, en rolig atmosfære og flott personell. Nydelig mat og drikke i godt selskap, slår aldri feil. Rommene var fine, rene og pene, et perfekt sted for avslapping. Hotellets Spa var ingenting annet enn nydelig med. Vi sitter alle igjen med en god følelse etter helgen, vi bygde lag på høyt nivå.

Å konkurere er alltid gøy…Kanskje enda mer når ett av lagene består av sterke, gira jenter! Gutta hadde ingen planer om å tape for jentene sine og  må si de leverte bra innsats i hver konkurranse. Det skal selvsagt nevnes at jentene kom på 2.plass, nydelig jobba girls. Gratulerer  Team Kyrre med seier’n og informerer om at noen på vinnerlaget glemte premien sin…. ( En mini sipper fra kondomeriet). Tok vare på de, så det er bare å si ifra gutta!! One for the team right…

Nå gjelder det å ta denne helgen og følelsen dere  hadde da vi forlot  Norefjell med inn i hverdagen. I garderoben, på trening, rundt middagsbordet, på kamp osv. Smil og vær glad, fleip og ha det moro i sammen, vi fortsetter å bygge lag på høyt nivå. STØRST, BEST og VAKREST.

Vi dro, vi gjennomførte og VI vant….

Tusen takk til Quality Spa & Resort Norefjell,og alle dere NYDELIGE som var medJ

Kathrine Hansen,Markedsansvarlig