Kjære alle sammen…. – Follo
Follosupportere

Kjære alle sammen….

Tar dere med 1 år tilbake i tid,sesongstart 2011/12…Hvor jeg gikk på kamp og hadde det gøy. Vi var mange på tribunen som heiet og hadde troen,troen på vårt lag,vår stolthet…FOLLO HK. Stemningen var helt utrolig,fikk erfare gåsehud på håndballkamp for første gang. Laget vårt hadde selvtillit,styrke,»killer»innstinkt og ikke minst morro på banen…
De leverte show og god håndball, kamp etter kamp,i fortet på Langhus,Follotrykk Arena. Jeg vil jo si at vi i sammen skapte MAGI og ett sportslig miljø,vi bør være stolte av.

Follo HK åpnet sesongen 2012/13 idag,borte mot Runar og kampen endte med tap,40-26. Neste kamp er hjemme i fortet mot Haslum,Onsdag 17/10 kl.1830…
Vi har nøyaktig 3 1/2 uke på å gjenskape MAGIEN,SELVTILLITTEN,GLEDEN og MILJØET i Follotrykk Arena. Det er liten tvil om at gutta «våre» gjør det de kan for å levere varene denne sesongen,så kom igjen folkens….

NÅ ER DET VÅR TUR!!!

La oss fylle Follotrykk Arena på første hjemmekamp… Vi skal lage lyd,Skape MAGI og ikke minst vise gutta «våre» at vi støtter dem og har troen!! Det er jo faktisk så enkelt, vil vi ha resultater,må vi ALLE bidra til å nå disse.
Som jeg liker å si…For ALLTID med hjertet i FOLLO:)

Kathrine Hansen,
Markedsansvarlig Follo HK.