Målvakt på prøve – Follo
Blad Vonzina

Målvakt på prøve

Follo HK skal i neste uke ha en ny målvakt på prøvespill. Blaz Voncina ankommer tirsdag, og trener med Follo fram til fredag.

Voncina er opprinnelig slovener, men kommer fra den spanske toppklubben Huesca. På grunn av store økonomiske problemer i spansk håndball, har Blaz Voncina blitt løst fra sin kontrakt.

-Vi ble kontaktet av flere agenter da de forsto at Follo viste interesse for Morten Nergaard. Voncina ønsker seg til Follo, og har i hvert fall en CV som gjør ham interessant for oss, forteller sportslig leder Sixten Kjernli.

Målvakten er 29 år, har 11 sesonger bak seg i slovensk og spansk elite. De tre siste sesongene har han spilt i Spania som første målvakt i sitt lag. Han har 10 A-landskamper for Slovenia, og har spilt både Champions League og E-cup.