SNIPP SNAPP SNUTE – Follo
Kyrre Johanessen, Follo HK

SNIPP SNAPP SNUTE

Follo Håndball tapte 4. omgangen i NM 34-36 for Viking. Kampen var imidlertid aldri så jevn og spennende som sluttresultatet indikerer. Til pause ledet Viking 20-14 og hadde i stort sett kontroll gjennom hele kampen.

Snaut halvveis i første omgang ledet Viking 12-3, og da var kampen i realiteten avgjort. Follogutta var rett og slett ikke nok tilstede i åpningen av kampen. Vikingspillerne fikk gang på gang skyte uforstyrret fra 6-9 meter, og da er Kjetil Strand og co gode nok til å score hver gang.

Nevnte Strand fikk sin 3. utvisning 8 minutter ut i andre omgang. Med Strand ute av kampen var Viking ikke like gode i angrep. Follo Håndball hadde flere muligheter til å nærme seg i målprotokollen, men det var først med ca. 6 minutter igjen at Follo var 2 mål bak på stillingen 30-32. Da kom det uheldigvis to tekniske feil og Viking kunne sikre en trygg seier.

På søndag starter Postenligaen med bortekamp mot Runar. Da er det viktig at flere spillere presterer samtidig. I denne kampen var Kyrre Vegard Johannesen og Steffen Berg Løkkebø meget gode med 9 scoringer hver. Resten av første oppstillingen presterte dårligere enn man kan forvente. Det er ikke tvil om at potensialet er tilstede, nå handler det om å så fort som mulig finne ut av hva som skal til for å heve laginnsatsen.

Allerede i morgen torsdag skal de yngre spillerne i ilden igjen. Alexander Ørjevik Westby, Sander Thorbjørnsen og Henrik Bielenberg og rekruttgutta tar i mot Lillestrøm i Follotrykk Arena kl. 20.30. Møt opp og støtt våre unge talenter!

Follo Håndball: Bjørn Olav Raasok, Håvard Åsheim, Alexander Ørjevik Westby 3, Henrik Bielenberg 2, Kyrre Vegard Johannesen 9, Vasja Furlan 5, Magnus Jøndal 2, Michael Gorenchek 3, Stian Gabrielsen 1, Sander Thorbjørnsen, Henrik Flack, Benjamin Nordby, Steffen Berg Løkkebø 9.