Vikingene kommer – Follo

Vikingene kommer

Sett av dagen! Rust deg til kamp! Onsdag kommer vikingene fra Stavanger for å ta fort folloTRYKK arena. Follo HK møter Viking i 4. runde i NM klokken 18.30. Vinneren er klar for kvartfinale. Drømmen om Spektrum lever fortsatt.

I Legea Cup for en drøy uke siden spilte Follo HK og Viking uavgjort 26-26. Som så mange ganger før var veteranene Kjetil Strand og Vegard Samdahl toneangivende hos siddisene. Nå må de stoppes igjen.

-Det blir en tøff og vanskelig kamp. Vi slet med Viking begge kampene forrige sesong. De to nevnte må passes på hele tiden, mener Follos forsvarsbauta, Kyrre Vegard Johannesen. Han ser likevel lyst på sjansene for avansement, og er glad for at det ble hjemmebane.

-Vi skal tilbake der vi var før jul i fjor. Da var vi veldig gode her hjemme i folloTRYKK. Jeg tror nok ikke Follo borte på en onsdag var en ønskemotstander for Viking, avrunder Kyrre.

Dørene åpnes 17.30 onsdag 19. september. Supporterklubben Vingen er på plass. Follo og folloTRYKK er igjen rustet til kamp. Vel møtt!