BRA START AV REKRUTTENE – Follo
Henrik Bielenberg, Follo HK

BRA START AV REKRUTTENE

Follo HK 2 stilte med gutter 18 laget, minus Håvard Åsheim og pluss Alexander Ørjevik Westby. Det holdt nesten mot et sterkt satsende Kolbotn med blant annet to rutinerte eks Postenligaspillere; Espen Hansen og Torbjørn Andersen.

Første omgang var skuffende sett med Folloøyne. Kun to redninger, to straffebom og altfor mange tekniske feil gjorde at Kolbotn kunne gå til pause med en 17-11 ledelse. Det manglet tydelig samhandling, og det er ikke rart med tanke på hvor lite man har trent sammen. Alexander Ørjevik Westby, Sander Torbjørnsen og Henrik Bielenberg trener jo med A-laget og det vil ta noe tid før 2. divisjonslaget blir mer samspilt.

Allikevel klarte laget å løfte seg på en imponerende måte i andre omgang. Victor Kristiansen startet med fire redninger og plutselig var Follo kun 3 mål bak. Den stillingen holdt seg helt frem til det gjensto ca 4 minutter. Da tettet Follo bakover og var kun et mål bak når det gjensto et snaut minutt.

Det siste minuttet måtte Kolbotn ty til ulovlige midler for å holde unna. Først ble Alexander Ørjevik Westby revet ned bakfra i kontra, med direkte rødt kort som konsekvens. Like etterpå overfalt Torbjørn Andersen Sander Torbjørnsen med en 2 minutter som konsekvens. I begge tilfellene stoppet dommerne tiden, men det gikk dessverre noen sekunder før sekreteriatet fikk stoppet tiden. Dermed ble det med direkte frikast når tiden var ute, og tap med et mål.

Uansett var det en imponerende opphenting av unggutta. Hvis andre omgang er beskrivende for hvordan dette laget kan prestere så har vi mye å glede oss over denne sesongen.

Follo Håndball: Victor Kristiansen, Halvard Lunde 1, Sander Torbjørnsen 3, Petter Hovden 2, Henrik Bielenberg 8, Tobias Ringstad, Tomas Johansen, Alexander Ørjevik Westby 6, Kristoffer Jacobsen 6.