Norge rundt i NM – Follo

Norge rundt i NM

Kolstad – med velkjente Sven Tore Jakobsen ved roret – tar i mot til 3. runde i Norgesmesterskapet. Med seier kan det bli tur til Stavanger eller Haugesund i neste runde. Gutta er på tur Norge rundt.

I Stavanger møtes nemlig Postenliga-lagene Viking og Haugaland i samme runde. Norges Håndballforbund har trukket kulene, og funnet ut at vinneren av Kolstad – Follo møter vinneren av Viking – Haugaland.

-Nå skal vi først og fremst konsentrere oss om å slå Kolstad. Gjør vi det, og Viking vinner i Stavanger, tar jeg det for gitt at vi får hjemmekamp i 4. runde. Da har nemlig vi spilt to bortekamper og Viking bare en. Vi forstår det slik at hvis Haugaland vinner blir hjemmebane trukket av NHF, konkluderer Follos sportslige leder, Sixten Kjernli.

-Kolstad er nyopprykket i 1. divisjon. De har fått hjem fire spillere som alle har vært i Elverum de siste årene. Høyerebacken, Odin Sunnland, og målvakten er nok de to beste, tror Jan-Ivar Lorentzen, vår trener. Han har også merket seg at Sander Sagosen, kollega av våre egne unggutter på 94-landslaget, har en fremtredende rolle i det unge Kolstad-laget.

Follo HK melder om frisk og skadefri tropp på flyet til Trondheim. Drømmen om Spektrum lever fortsatt.