SEIER FOR FOLLO HÅNDBALL – Follo
Magnus Jøndal, Follo HK

SEIER FOR FOLLO HÅNDBALL

Solid forsvarsspill med en god Bjørn Olav Raasok i mål var grunnlaget for seier 21-20. Follo Håndball sørget med sitt sedvanlige solide 3-2-1 forsvar, for at Bodø måtte jobbe hardt for å komme til gode scoringsmuligheter. Dommernes tegn for passivt spill kom oftere jo lengre kampen varte. Det har vært og skal være Follo Håndballs varemerke. Når vi lykkes med å flytte beina, vinne dueller og ødelegge rytmen i motstandernes spill, er Follotrykk Arena vårt fort.

Det begynte ikke så bra. Bodø gikk opp i ledelse 3-1 etter noen få minutter. Follo slurvet fremover og Bodø fikk en del enkle mål. Det gikk hele 15 minutter før Follo scoret det fjerde målet. På det tidspunktet ledet Bodø 7-3. Til pause var det imidlertid jevnt med ledelse 10-9 til gjestene.

I andre omgang byttet lagene på å være i ledelse. Follo gikk opp i ledelse 15 sekunder før full tid, Bodø fikk frikast sentralt på banen med 4 sekunder igjen. Bodøs Vetle Aga fyrte av, men Bjørn Olav Raasok fikk opp en arm og reddet dermed seieren for Follo Håndball.

Magnus Jøndal har slitt litt med uttellingen i de to foregående kampene, men nå var han tilbake på sitt vanlige nivå. Fasiten ble 5 flotte mål fra venstrekanten. Strekspiller Michael Goranchek gjennomførte også en meget god kamp. Var beste forsvarsspiller og scoret 4 mål.

Follo Håndball: Bjørn Olav Raasok, Håvard Åsheim, Alexander Ørjevik Westby, Henrik Bielenberg 3, Kyrre Johannesen 3, Vasja Furlan 1, Magnus Jøndal 5, Michael Goranchek 4, Stian Gabrielsen, Sander Torbjørnsen, Henrik Flack 3, Petter Hovden, Benjamin Nordby, Steffen Berg Løkkebø 2.