LegeaCup Viking-Follo 26-26 – Follo
Vasja Furlan, Follo HK

LegeaCup Viking-Follo 26-26

Uavgjort mot Viking – et stort skritt fremover

Follo Håndball stilte med alle tilgjengelige spillere og var nærmest seier. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen. 20 sekunder før slutt gikk Follo opp i ledelsen 26-25, men Viking klarte å kvittere 2 sekunder før full tid etter retur fra keeper Bjørn Olav Raasok. Til pausene ledet gjestene 14-13.

Viking stilte med de to «gamle» landslagskjempene Kjetil Strand og Vegard Samdahl. De har fortsatt mye å by på, men fikk en tøff oppgave mot et godt 3-2-1 forsvar. Henrik Bielenberg fikk i perioder mange dueller med Kjetil Strand og klarte seg utmerket.

Det var mye positivt å ta med seg videre. Ankomstspillet var bra, tempoet i etablert angrep bedre og 3-2-1 forsvaret fungerte i perioder meget bra. Det var hyggelig å se at Henrik Flack satte skuddene, at Kyrre Johannesen fortsatt holder høy klasse og Vasja Furlan i perioder stiller i egen klasse. I tillegg vil Follo Håndball få mye glede av ny strekspiller; Michael Goranchek.

Vi gleder oss til resten av helgen med kamper mot Bodø og Drammen! Møt opp og se norsk topphåndball bare noen uker før det braker løs i Postenligaen!

Follo Håndball: Bjørn Olav Raasok, Håvard Åsheim, Alexander Ørjevik Westby, Henrik Bielenberg 1, Kyrre Johannesen 6, Vasja Furlan 5, Magnus Jøndal 2, Michael Goranchek 4, Stian Gabrielsen, Sander Torbjørnsen, Henrik Flack 4, Petter Hovden, Benjamin Nordby, Steffen Berg Løkkebø 4.