TAP FOR BSK/NIF – Follo
Benjamin Herseth

TAP FOR BSK/NIF

Tidenes yngste (?) Follo elitelag tapte klart 19-26.

Follo stilte med en spiller født i 1995 og 6 spillere født i 1994 i åpningskampen av Legea cup. Kyrre Johannesen, Michael Goranchek og Benjamin Nordby måtte stå over grunnet skader og dermed ble flere spillere fra G18 laget hentet inn. 17 år gamle Benjamin Herseth fikk debutere på A-laget, og klarte seg bra mot betydelig eldre og mer rutinerte spillere. Han kom t o m på scoringslista. Bra!

Follo Håndball kom bak i målprotokollen fra start av, men klarte å nærme seg BSK halvveis i første omgang. Da var stillingen 6-8. Resten av kampen hadde bortelaget full kontroll og ledet med mellom 6 og 8 mål. Stillingen til pause var 10-15.

Follo manglet trøkk i spillet både bakover og fremover. Altfor mange tapte dueller gjorde at BSK fikk mange enkle scoringer fra strekspiller Anders Skiaker Myhra. En oppgave for trenerteamet blir å løfte intensiteten og viljen til å «blø for drakta».

Vasja Furlan spilte ca 25 min og viste hvilken klassespiller han er. 5 flotte scoringer fikk publikum til å juble. En Vasja i form betyr mye for Follo Håndball.

Allerede fredag kveld kommer det en ny sjanse. Da venter Viking i Follotrykk Arena kl. 19.15. Da er sannsynligvis begge strekspillerne tilbake, og det vil selvsagt løfte laget. Møt opp og se topphåndball!

Follo Håndball – BSK/NIF 19-26 (10-15)

Bjørn Olav Raasok, Håvard Åsheim, Alexander Ørjevik Westby, Henrik Bielenberg 3, Vasja Furlan 5, Kristoffer Jakobsen, Magnus Jøndal 1, Halvard Lunde, Stian Gabrielsen 2, Sander Torbjørnsen 1, Henrik Flack 2, Petter Hovden, Benjamin Herseth 1, Steffen Berg Løkkebø 4.