«Halve» Postenligaen samles i folloTrykk arena – Follo

«Halve» Postenligaen samles i folloTrykk arena

Follo HKs Legea-Cup trekker nesten halve Postenligaen herrer til folloTrykk arena førstkommende helga. Allerede torsdag braker Follo og BSK/NIF sammen i første kamp.

I tillegg til Follo og BSK, kommer Bodø, Viking og Drammen. De fem elitelagene bruker Legea-Cup til en siste test før seriestarten om to uker.

-Vi er veldig glad for så god deltagelse. Viking og Bodø er i tillegg lag man ikke får møtt så ofte. Det er glimrende at de har valgt vår arena i oppkjøringen til serien, forteller Frank Westby, leder i Follo HK.

Follo HK kan friste med egen turneringsbillett for hele helga.

-For 200 kroner kommer man inn samtlige fire dager, forklarer Frank. Viking stiller med blant andre Kjetil Strand og Vegard Samdahl, mens medaljefavoritt Drammen har forsterket laget i løpet av sommeren. Med andre ord er man garantert god håndball for 200-lappen.

Trenerne forteller at Follo HK mest sannsynlig stiller uten både Benjamin Nordby og nyervervelsen, Mihael Gorensek, torsdag.

-Ja, de er småskadet. Miha har en strekk i leggen, og Benjamin har hatt vann i kne. Jeg håper og tror de er på plass allerede mot Bodø fredag, avslutter Jan-Ivar Lorentzen

Kampoppsettet kan dere se her