G20 videre i NM – Follo

G20 videre i NM

Follo Håndball tok en kontrollert seier over Lillestrøm 32-28

Spillere, støtteapparat og ivrige supportere reiste til Skedsmohallen når Follo Håndball G20-lag skulle spille første runde i NM. Våre gutter tok føringen fra start og ledet med 4 mål etter 10 min. Laget hadde god kontroll bakover og slapp kun inn 9 mål de første 30 minuttene. 4 av disse målene kom faktisk når Lillestrøm var i undertall. Stillingen til pause var 15-9.

Trener Lars Olsen valgte å bruke mange spillere og rullerte en del på laget i slutten av første omgang og første halvdel av andre omgang. I denne perioden slet vi med å vinne dueller og 17 minutter ut i andre omgang kvitterte Lillestrøm til 21-21. Seieren var allikevel aldri direkte truet. De neste 10 minuttene dominerte Follo og gikk opp til en klar 29-23 ledelse.

Follo har et ungt lag, hvor ingen spillere er født 1992 og kun 2 spillere (Alexander Westby og Victor Kristiansen) er født i 1993. I denne kampen fikk Stein Olav Johannesen og Benjamin Herseth (begge født 1995) spille en god del. De klarte seg utmerket og viser at det gror godt i Follo Håndball.

Dermed er Follo Håndball klar for kvartfinale i junior NM. Vi satser på hjemmekamp i Follotrykk Arena med stor publikumsstøtte. Da bør semifinale være et realistisk mål. Kvartfinalene skal spilles innen 16. oktober. Følg med på vår hjemmeside!

Lillestrøm TH – Follo Håndball 28-32 (9-15)

Håvard Åsheim, Viktor Kristiansen, Alexander Ørjevik Westby 8, Stein Olav Johannesen 5, Kristoffer Jakobsen 2, Halvard Lunde 1, Tobias Ringstad, Stefan Rakic, Sander Thorbjørnsen 6, Håvard Olsen, Petter Hovden 2, Benjamin Herseth, Tomas Johansen 3, Henrik Bielenberg 5.