To av 12 i fjor – Follo

To av 12 i fjor

Før forrige sesong tippet Haslum HK, og herrene Tarjei Sundal og Tom Eirik Skarpsno, hvordan Postenligaen 2011/20122 ville ende. De fikk riktig i to av 12 plasseringer.

Vi satser på at de tåler benevnelsen Knoll og Tott. Med to av 12 må det tåles. Sannheten er at Haslums tips på hjemmesiden ble veldig populært. Ikke mange andre klubber kunne skryte av like mange antall «treff» på sine artikler. Haslums tips på ble diskutert i mer enn en garderobe den høsten.

Tør de å gjøre det en gang til? Hva tipper Sundal/Skarpsno denne gangen. I en svært jevn serie er det ikke lett. Det viser tipsene deres fra forrige gang. De to herrer mente tabellen ville se slik ut;

Elverum
Haslum
Viking
Drammen
ØIF Arendal
Follo HK
Nøtterøy
Fyllingen
Runar
HK Herulf Moss
BSK/NIF
Oppsal

De fikk to helt riktige. Tabellen ble slik etter 22 serierunder;

Haslum
Elverum
Drammen
Fyllingen
Runar
ØIF Arendal
Nøtterøy
BSK/NIF
Viking
Follo HK
HK Herulf Moss
Oppsal /Sandefjord

Som dere ser endte Oppsal sist. De deltok jo i realiteten aldri. Sandefjord overtok plassen, og ble sist – slik Sundal/Skarpsno hadde spådd.

I tillegg ble Nøtterøy nummer seks. Der traff Haslum-gutta perfekt. På generelt grunnlag kan vi si at de overvurderte Viking og Follo kraftig, og de undervurderte Runar og Fyllingen.

Elverum ble nok tippet på toppen mest av taktiske grunner. De elsker jo å legge presset på Christian Berge i stedet for seg selv. Her på bondelandet veddes det flere sekker med poteter på at Elverum får favorittstempelet fra Bærum igjen.

Eller? – Tør de si at de skal vinne igjen? Vi venter i spenning.

Jan Ivar