Follo HK på tur i skjærgården – Follo

Follo HK på tur i skjærgården

Tradisjonsrike Skjærgårdslekene går av stabelen i Tønsberg og Nøtterøy kommende helg. Follo HK er på plass med både herrelaget og G18.

Helgens kamper vil gi oss en pekepinn på hvordan gutta ligger an foran høstens seriekamper. Og selv om trenerne melder om fortsatt knallharde treningsøkter, tror spillerne på gode resultater i Tønsberg.

Det blir spennende å møte Runar og BSK/NIF. Vi har jo Runar allerede i seriestarten 23. september, så fredagens kamp vil fortelle litt om styrkeforholdet oss imellom, sier Vasja Furlan. I tillegg til de to overnevnte møter Follo også Halden Topphåndball i den innledende pulja. Søndag blir det plasseringskamp mot Nøtterøy, Fjellhammer, Arendal eller svenske Lugi fra den andre puljen.

G18 skal ut i tøffe kamper mot Kolbotn, Oppsal og St. Halvard. Sistnevnte er en av favorittene til å vinne Sparserien sammen med nettopp Follo. Henrik Bielenberg, Sander Thorbjørnsen og Håvard Åsheim vil for det meste spille for A-laget denne helga, men det gir mer erfaring til de andre.

Skjærgårdslekene kan du lese mer om på Nøtterøy sine hjemmesider HER

Kampoppsett finner du også DER