På vei til Oslo Spektrum – Follo

På vei til Oslo Spektrum

Follo Håndball hadde full kontroll i 2. runde av årets NM, og beseiret Stabæk 27-18 i Nadderudhallen.

Stabæk stilte med et meget rutinert mannskap med mange tidligere toppspillere. De hadde på forhånd varslet en cupbombe, men var aldri i nærheten av å true Follo Håndball. Halvveis i første omgang var stillingen 5-5, men etter det viste gutta at det er forskjell på veltrente Postenligaspillere og spillere som har sine beste år bak seg.

I 2. omgang fikk Michael Goranchek, Kyrre Johannessen, Vasja Furlan og Magnus Jøndal hvile. Innbytterne tok godt vare på sjansen og sikret en solid seier.

Jan Ivar Lorentzen var fornøyd med at laget kun slapp inn 18 mål. Det viser at forsvarsspillet fortsatt er en styrke. Fremover er det en del å jobbe med fremover mot Legea cup og seriestart. Laget trenger mere samtrening og må forbedre både ankomst og etablert angrepsspill.

I neste runde reiser Follogutta til Trondheim, hvor de møter  1. divisjonslaget Kolstad. Dato er ennå ikke fastsatt, men det blir i første halvdel av september. Det betyr at drømmen om en ny finale i Oslo Spektrum bør fortsatt eksistere når 4. runde skal avgjøres i oktober.

Follo Håndball: Bjørn Olav Raasok, Håvard Åsheim, Alexander Westby 3, Benjamin Nordby 4, Henrik Flack, 3, Kyrre Johannessen 4, Magnus Jøndal 5, Michael Goranchek 2, Stian Gabrielsen 1, Steffen Berg Løkkebø 2, Vasja Furlan og Henrik Bielenberg 3.

Dette skriver ØB