Stabæk vil til Spektrum – Follo

Stabæk vil til Spektrum

Neste onsdag starter alvoret. Våre beste menn møter Stabæk borte i 2. runde i NM. Et Stabæk spekket med «gamle» stjerner, og ambisjoner om å nå cupfinalen i Oslo Spektrum.

Henrik Grønneng Nilsen, Morgan Lunde, Håvard Mamelund, Lasse Lie, Fredrik Dyve, Øyvind Myhr og Thomas Håkonsen. For få år siden kunne dette mannskapet skremt de fleste. Nå har de planer om å slå Follo HK ut av cupen allerede i 2. runde.

Vi kunne ikke fått en tøffere motstander enn dette fra 2. divisjon. Men vi får løpe, løpe og løpe litt til, så får vi se om kondisjonen deres er like god som håndballferdighetene, sier Follo HK kaptein, Henrik Sverdrup Flack.

Han og de andre Follo-spillerne lover at de overhodet ikke tar lett på oppgaven.

Vi har respekt for dem, men frykter dem ikke, sier Henrik.

 

Kampen går i Nadderudhallen onsdag 29. august. Stabæk satser på et flott arrangement med VIP-billetter til barna, underholdning og utlodding av en sykkel signert Edvald Boasson Hagen og Kurt Asle Arvesen.

Follo HK håper selvsagt at så mange som mulig legger turen til Bærum denne onsdagen. Onsdagens seierherre møter vinneren av Steinkjer – Kolstad (Trondheim) i 3. runde.