Ofte beleiret, men aldri beseiret – Follo

Ofte beleiret, men aldri beseiret

Vi lar «slagordet» til Fredriksten festning i Halden illustrere Follo HKs treningsleir og deltagelse i Lars Grimsrud cup sist uke. Etter ni tøffe økter fra mandag til fredag, avsluttet Follo-gutta med å vinne turneringen i Remmenhallen.

Fysisk trening, forsvarsspill og kontringer var tema i Halden. I følge trenerapparatet lyktes spillerne med målene som var satt i kampene. Vi skulle vinne turneringen, ikke slippe inn over 20 mål i noen kamp og skaffe oss minimum syv til 10 kontringsmål i hver kamp.

St. Halvard ble slått 28-18 fredag. 24-15 mot Fjellhammer lørdag, så 27-21 mot Falk Horten før Halden Topphåndball ble slått 22-17 i finalen søndag.

Trenerne var spesielt godt fornøyd med at det ble litt temperament og trøkk i søndagens kamp.

Mot Halden spilte;

Bjørn Olav Raasok, Håvard Åsheim, Sander Thorbjørnsen, Halvard Lunde, Benjamin Nordby, Petter Hovden, Alexander Westby, Mihael Gorensek 1, Magnus Jøndal 5, Henrik Flack 1, Kyrre Vegard Johannesen 5, Henrik Bielenberg, Stian Gabrielsen 3 og Vasja Furlan 7.

Steffen Berg Løkkebø sto over både lørdag og søndag på grunn av en strekk i nakken.

Du kan lese hva ØB skriver HER og HER

Tekst: Jan Ivar lorentzen
Foto: Knut A. Stenseth, ØB