3 Follogutter på U-landslaget – Follo

3 Follogutter på U-landslaget

Ungdomslandslaget avslutter oppkjøringen til EM med treningsleir og kamper i Danmark. Med på dette er Håvard Åsheim, Sander Thorbjørnsen og Henrik Bielenberg. Troppen til Danmark er på 19 mann. Det betyr antakelig at det er 2-3 spillere som ikke blir tatt med til EM. Spenningen er derfor stor i forkant av det endelige uttaket.

Follo Håndball har imidlertid stor tro på at alle tre blir med på mesterskapet. De har vært solide på både trening og kamp. I treningskampen mot Danmark ble Henrik Bielenberg toppscorer og kåret til Norges beste spiller! Vi krysser fingrene for alle tre!

Ungdomslandslaget gjennomførte en fantastisk kvalifisering i Follotrykk Arena. Etter det har de spilt flere treningskamper mot tøff motstand. De har blant annet spilt to kamper mot Hviterussland, som de også møter i EM. Det endte med en seier og et tap. De har også spilt mot Polen og som nevnt Danmark.

U-EM spilles 12.-22. juli i Østerrike. I tillegg til Hviterussland møter Norge, Østerrike og Tsjekkia i den innledend runden. Follo Håndball ønsker Håvard, Sander og Henrik lykke til i mesterskapet! Dere kan følge med her: http://www.handball-euro2012.at/en/