Seier over Fjellhammer – Follo

Seier over Fjellhammer

Follo Håndball valgte å legge treningskampen mot Fjellhammer i Vestby Arena. Vestby kommune skapt et flott aktivitetsområde, med en kjempefin hall og lekker kunstgressbane. Her er alt lagt til rette for mange gode idrettsopplevelser i årene som kommer.

Treningskampen vant Follo Håndball til slutt med 6 mål. Det var tydelig at gutta var litt tunge i beina, hvilket de skal være i en tung treningsperiode. I tillegg byttet Jan-Ivar mye og lot mange av de yngre spillerne få mye spilletid. Det er selvsagt viktig å vinne slike kamper, men selve resultatet er det ikke så mye fokus på. Hovedsaken er å få en god gjennomkjøring og etablere den nye stallen. Denne treningskampen var forøvrig debut for Stian Gabrielsen. Han klarte seg bra og fikk vist at han er en uredd spiller, som tør å ta skuddansvar.

Nå gjenstår en snau uke med trening før det er en velfortjent ferie. Gutta har trent bra den siste måneden og alt ser positivt ut. Ingen alvorlige skader og de fysiske testene viser fremgang. Oppkjøringen starter igjen i slutten av juli og vi gleder oss allerede til Legea cup i Follotrykk Arena!

Noen få bilder kan nytes HER