Lisensen i boks – Follo

Lisensen i boks

Dette skriver Norges Håndball Forbund:

Lisenser for Postenligalagene

Forbundsstyret har behandlet ytterligere ti søknader om eliteserielisens i runde to. Til sammen har nå 19 av de 24 klubbene i Postenligaen fått innvilget lisens for sesongen 2012/13. De resterende fem blir etter planen behandlet i løpet av juni.

De ni nye klubbene som har fått lisens er:

 

Lisens uten anmerkning:

 • Bodø
 • Runar

Lisens med status under overvåking:

 • Byåsen Håndball Elite
 • Gjøvik HK
 • Oppsal Håndball
 • Elverum Håndball
 • ØIF Arendal

Lisens med status under skjerpet overvåking:

 • Sola
 • Follo Håndball

Lisens med status under skjerpet overvåking med fire poengs trekk:

 • Viking Stavanger HK

Årets tildelinger av eliteserielisens viser at det er flere klubber som får overvåking enn tidligere. Det har vært gjort grundige gjennomganger av søknadene, og samarbeidet med klubbene har vært godt. Når det gjelder Viking Stavanger HK har klubben et svært vanskelig år bak seg. Det har vært flere samtaler med klubben som kan vise til konkrete handlingsplaner for rette opp i sin økonomi. Situasjonen er imidlertid så alvorlig at poengtrekket var likevel uunngåelig.

Klubbene som ennå ikke er ferdigbehandlet er Storhamar, Flint, Nøtterøy, Haugaland og Våg. Det vil ikke bli gittnoen kommentarer til eliteserielisensen fra Norges Håndballforbund så lenge behandlingen pågår.

Tidligere i juni ble følgende klubber tildelt lisens uten anmerkning:

 

Kvinner

 • Larvik HK
 • Levanger HK
 • Glassverket IF, håndball
 • Tertnes Håndball Elite
 • Stabæk Håndball

Menn

 • Bækkelagets SK(BSK/NIF)
 • Haslum HK
 • Drammen HK
 • Fyllingen Håndball Elite