I gang ! – Follo

I gang !

Hardkjøret for samtlige spillere i Follo Håndball startet idag.
For a-lags spillerne startet de med veiing og diverse tester. Ut fra resultatene å dømme, kan man vel anta at trening ikke har vært førsteprioritet de siste ukene, men nå er ferien slutt og hardkjøret begynner.

Etter trening var det spillermøte hvor Jan Ivar, Kyrre og Sixten kunne fortelle om aktivitetsplan frem til ferien og litt om hva som skjer etter ferien og frem til seriestart og det var ikke mye fritid der.
I tillegg fortallte de om spillestallen neste sesong. Martin Haube, Martin Juul og Nicklas Knudsen vil etter alle solemerker spille for Herulf i 1.divisjon neste sesong og pr dato er det bare Stian og Mihael som er nye i Follo.

Tøfft program for spillerne fremover og som vanlig blir det Camp Follo i Østfolds «dype skoger» i juni.

Rekruttspillerne startet også opp idag med mer håndball enn a-laget. Dette var vel for at vår nye trener Lars Olsen skulle få en oversikt over spillerne og hvilket nivå de lå på.
Mange spennende nye spillere – spennende !

Du kan nyte noen bilder fra dagens trening HER