G18; Seier i siste kamp – Follo

G18; Seier i siste kamp

Søndag 22. april spilte Follo G18 sin siste seriekamp for sesongen i Kløftahallen mot LFH09. Vi møtte dette laget for en uke siden, og kampen ble nesten da-capo fra sist søndag. Lagene fungte hverandre tett fra start, men LFH09 lå foran med 1 eller 2 mål de første 20 minuttene. Follo satt en sluttspurt, og ledet for første gang til pause med ett mål 12-11.
I andre omgang fikk Follo bedre uttelling, og etter 10 minutter var vi oppe i en 4 måls ledelse. Dette økte til 6 mål’s ledelse ved 20 minutter, og endte med seier 25-21.

Vi gratulerer Follo G18 med en godt gjennomført kamp, og seier i årets B-sluttspill.

Spillere: Andreas Arntsberg 8, Tobias Ringstad 4, Fredrik Moe 4, Halvard Lunde 4, Anders Engebakken 2, Kristoffer Jakobsen 1 (1), Stefan Rakic 1, Tomas Johansen 1, Andreas Bræck og Simen Blokkhus.