Trenerkabalen er klar – Follo

Trenerkabalen er klarFra før har det vært klart at Jan-Ivar Lorentzen fortsetter som hovedtrener i Follo Håndball fram til 2014. Nå er resten av teamet på plass. Erik Andersen blir igjen en del av teamet rundt A-laget vårt. I tillegg får både rekrutt og A-laget ny trener i 35 år gamle Lars Trygve Olsen.

 

-Jeg ønsket meg over på guttesiden. Follo HK har lenge fremstått som en godt drevet og ambisiøs klubb. Jeg er begeistret for at de prøver å få fram mange egne talent, forteller Lars Olsen.

Han kommer fra jobben som hovedtrener i Fredrikstad Ballklubb. De to siste årene har han ledet dem i Postenligaen for damer.

Lars bor i Fredrikstad, er gift og pappa til to små jenter.  I det sivile jobber han som lærer på Wang Toppidrett i Fredrikstad, og med vanskeligstilte barn på en ungdomsskole. Han er utdannet elitetrener fra den Danske Trænerskole i Ålborg.

I Follo blir Lars hovedtrener for rekruttlaget, og assistenttrener på A-laget.

 

Erik Andersen er godt kjent for mange i Follo Håndball. Han var med i trenerteamet vårt både i 09-10 sesongen, og i 10-11. Jan-Ivar hadde spesielt ønske om å få med seg Erik i teamet igjen.

-Jeg har savnet samarbeidet med Jan-Ivar og mange av menneskene i Follo. Det skal bli fint å komme tilbake igjen, sier Erik, som sist sesong ledet herrelaget til Vålerenga i 1. divisjon.