Vi er i rute – Follo

Vi er i rute

Follo har best utgangspunkt etter første kamp i kvalikspillet.

Vi gjorde det vi skulle, sa Jan Ivar Lorentzen. Vi skulle reise fra Horten med en seier i bagasjen. Jeg er fornøyd med forsvarsspillet, men vi har mer å gå på angrepssmessig, oppsummerte Jan Ivar. Et eksempel på det er at hverken Magnus Jøndal eller Steffen Berg Løkkebø scoret mål i etablert angrepsspill. Det skyldes at ingen av de ble satt opp i scoringsposisjoner.

Holtanhallen var fullsatt med ca 650 tilskuere. Follo Håndball fikk tildelt 100 plasser, og de ga gutta fin støtte. I lange perioder var det Follosupporterne som hørtes mest.Takk til alle som valgte å reise til Horten for å heie fram laget!

Falk Horten åpnet best og ledet 2-0 etter 3 minutter. Det var første og siste gang hjemmelaget var i ledelsen. Follogutta viste at det er forskjell på Postenligaen og 1. divisjon. Selv om ledelsen kun var på tre mål til pause, var det tydelig hvor seieren skulle havne. I 2. omgang økte Follo sakte men sikkert og halvveis var ledelsen 22-14. Et par utvisninger og noen tekniske feil mot slutten av kampen, gjorde at Falk Horten nærmet seg noe. Når dommerparet blåste av kampen, viste måltavla 25-21 til Follo Håndball.

Vasja Furlan med 7 scoringer ble av Falkjuryen kåret til Follos beste spiller. Det var i sterk konkurranse med Kyrre Vegard Johannesen. Kyrre leverte en solid innsats både bakover og fremover. Han tok ansvar og sto nok en gang frem som en ener på Follolaget.

Nå gjenstår hjemmekampen lørdag kl. 16.00. Med den samme innstillingen skal det også bli seier. Største risikoen er at gutta tar for lett på kampen og tar seieren på forskudd. Selv om Follo er et bedre lag enn Falk, så må tenning og innsats være helt på topp. Det er både trenerteamet og spillerne klare over. Vi håper at mange møter og gir laget den ekstra støtten de trenger på hjemmebane. Dette er sesongens siste kamp i Follotrykk Arena, så ta med familie og venner!

Follo Håndball: Bjørn Olav Raasok, Håvard Åsheim, Alexander Ørjevik Westby, Henrik Bielenberg, Kyrre Vegard Johannesen 5(1), Vasja Furlan 7, Magnus Jøndal 1, Joachim Østerås 1, Elvijs Borodovskis 3, Benjamin Nordby 3, Martin Haube, Henrik Flack 2, Nicklas Knudsen, Steffen Berg Løkkebø 3 (2).