Kyrre har blitt pappa – Follo

Kyrre har blitt pappa

Søndag 15. april klokken 11.50 kom Frida til verden i Oslo. Hun var 50 centimeter lang og veide 3340 gram. Follo HKs tøffing, Kyrre Vegard Johannesen, er ydmyk i forhold til sin nye rolle, men veldig klar for Falk Horten.

-Hvis jeg kan mobilisere det samme Marte (Flemming) gjorde under fødselen, kan det bli gøy i Horten, smiler den nybakte far. Sågar den enste pappa`n  i Follos spillergruppe. Han er glad for at fødselen er unnagjort. Marte hadde egentlig termin lørdag 21. april. Lille Frida forsto nok at her måtte hun trå til for pappa og Follo HK?

-Jeg gleder meg til kvalifiseringskampene. Alle vi gutta er toppmotiverte for å vise at vi hører hjemme i Postenligaen, sier Kyrre. På spørsmål om hva som er viktigst; Seier på hjemmebane eller på håndballbanen,? svarer han solidarisk; -Begge deler.

Jan Ivar