Knuste Montenegro !! – Follo

Knuste Montenegro !!

LM94 med Follo HK’s spillere Håvard, Sander og Henrik knuste, uklasset, hold lekestue i FolloTrykk arena med Montegro.
Unggutta hadde en eventyrlig bra 1.omg hvor forsvaret satt som det skulle og keeperprestasjonen var strålende noe pauseresultatet 18-3 viser. For å illustrere problemet Montenegro hadde med å score mål, så stod 16-1 etter 28 min – ETT MÅL PÅ 28 min …..!

2.omg var også strålende og en målorgie med strålende opplagte norske landslagsspillere med tre Follo spillere med på laget som var med og bidro på denne eventyrlig gode kampen av LM94. Ifølge landslagstrener Tom-Erik Skarpsno var dette landslaget beste kamp ever!

Dette blir en morsom helg for håndballfrelste norske håndballfans i FolloTrykk arena!

Dette skriver NHF

her kan du se kamputviklingen

Her kan du nyte bilder fra kampen