EM spill sikret idag for LM94 – Follo

EM spill sikret idag for LM94

Unggutta på LM94 landslaget storspillte i nok en landskamp i FolloTrykk arena idag når Israel ble slått klart 38-23. Dermed har landslaget sikret seg plass i EM sluttspillet i Østerrike etter at de knuste Montenegro i gårsdagens kamp med hele  44-16.
Igjen var våre egne med på å prege kampen. Sander Thorbjørnsen scoret 2 mål og Henrik Bielenberg scoret 5 mål og ble kåret til Norges beste spiller – vi gratulerer! Håvard Åsheim kom desverre ikke på banen idag.

Kampen på søndag mellom Spania og Norge blir da bare en kamp om hvem som vinner gruppa i og med at begge lag er videre til EM uansett resultat.

I den andre kampen idag mellom Spania og Montenegro endte den med Spania seier med 37-34.

Bilder fra kampen kan ytes HER

Kamputviklingen ser du HER

Hva NHF skriver kan du lese HER

ØB skriver også LITT