Utrolig spennende – Follo

Utrolig spennende

Søndag kan du følge dramatikken i FolloTrykk Arena.

Fire lag kan havne i kvalifisering for å unngå nedrykk. To lag kjemper om gullet, og tre lag kan fortsatt ta bronse.

Det er ikke så mye som er avklart bare to serierunder før slutt. Sandefjord og HK Herulf rykker ned. I tillegg er ØIF Arendal i ingenmannsland. Alle andre må kjempe til siste blås.

Vi i Follo kan fortsatt nå sluttspillet. Alle andre tanker er lagt til side. Vinner vi mot Nøtterøy søndag, – og borte mot Sandefjord onsdag – blir vi nummer syv eller åtte, uansett utfallet i de andre kampene. Da vil vi være foran Nøtterøy på innbyrdes oppgjør.

Både Viking, Bækkelaget, Nøtterøy og Follo kan havne på 10. plassen. Den plassen ingen vil ha. Jeg tror Bækkelaget slår Runar hjemme i siste runde. Nøtterøy slår Herulf. Derfor er det bare en ting som gjelder for oss. Seier mot Nøtterøy og Sandefjord.

Viking – kan med tap borte mot Fyllingen – bli passert av både Nøtterøy, Bækkelaget og Follo i siste runde.

I toppen handler det om Haslum og Elverum. Hvis begge vinner sine kamper søndag vil Haslum klare seg med uavgjort i «finalen» neste onsdag. Haslum kan sågar tillate seg å tape mot Arendal, mens Elverum MÅ slå Sandefjord hjemme. Gjør de ikke det er Haslum seriemestere allerede søndag.

Drammen, Fyllingen og Runar kan alle ta bronse. Runar og Drammen møtes søndag.

Hvis noe kan kalles «lett» denne sesongen så har Fyllingen det beste programmet igjen. De møter Herulf borte og Viking hjemme. Likevel er Drammen i førersete til bronsen da de allerede er to foran Runar.

Søndag kan du oppleve Follos kanskje viktigste kamp på mange år hjemme i FolloTrykk. I tillegg vil du bli oppdatert fra de andre arenaene underveis. Dramatikken oppleves best live. Møt opp søndag 18.00, og hjelp oss fram til de viktige poengene.

Jan-Ivar