Kyrre fortsetter – Follo

Kyrre fortsetter

Kyrre Johannesen har bestemt seg for å bli i Follo ut kontraktstiden. Johannesen varslet for en tid tilbake at inneværende sesong kunne bli hans siste. Men nå har han ombestemt seg, og blir i Follo HK ett år til.

– Jeg er skadefri og kroppen kjennes bra ut. Kanskje ville jeg angret om jeg ga meg nå. Det har jeg ikke lyst til, sier Kyrre

Follo-spilleren legger også til at det er en totalvurdering som ligger bak det hele. Blant annet venter han og samboeren barn om en måneds tid, og Kyrre Johannesen ser fordeler i å ha en håndballjobb med en del ledig dagtid sammen med familien. Jan-Ivar er naturlig nok fornøyd med å beholde Johannesen videre.

– Det er veldig viktig. Han er vår mest erfarne spiller og bidrar på mange ulike måter i spillergruppa. Kyrre deler av sin erfaring og går foran i krigen og er kanskje vår aller beste forsvarsspiller. Jeg ønsker at han skal bidra enda mer fremover og det har både jeg og han planer om å gjøre noe med mot Nøtterøy søndag, sier Jan-Ivar til oblad.no.