Kontrollert seier over Fyllingen – Follo

Kontrollert seier over Fyllingen

Follos G 18 var i ledelse fra start til slutt og vant med 9 mål.

Gårsdagens sure tap mot Kristiansand satt fortsatt i hodet på gutta i møte med Fyllingen. Thomas Sigolsen og Ole-Stian Rødal måtte virkelig jobbe for å skape energi i laget. Follo åpnet sterkt og ledet 9-4 etter 20 min. Til pause var stillingen 11-8.

Både Henrik Bielenberg og Alexander Westby slet med skader. Henrik var kun utpå noen få minutter og Alexander måtte spare seg i deler av kampen.

Litt ut i andre omgang var Fyllingen kun 1 mål bak, men Follogutta klarte i midlertid å holde konsentrasjonen ut kampen og vant de siste 10 minuttene med 6 mål. Keeper Viktor Kristiansen sto hele kampen skal ha mye av æren for dette. Han gjorde en solid jobb mellom stengene.

Nå er det kun 1 runde igjen av årets sparserie og målsettningen er helt klart medalje. Det er veldig jevnt i toppen av årets sparserie og det vil sannsynligvis bare skille 2-3 poeng mellom de 6 første lagene.
Follo Håndball: Alexander Westby 8, Petter Hovden 5, Thomas Søgaard 4, Sander Thorbjørnsen 3, Andreas Arntsberg 2, Tobias Ringstad 2, Kristoffer Jakobsen 2, Halvard Lunde, Henrik Bielenberg, Andreas Bræck, Anders Engebakken, Stefan Rakic, Viktor Kristiansen og Håvard Åsheim.

Tekst: Frank Westby