Unødvendig tap for Kristiansand – Follo

Unødvendig tap for Kristiansand

Follo G18 ledet store deler av 2. omgang, men tapte til slutt med 1 mål.

Follogutta klarte dessverre ikke å prestere opp mot sitt beste nivå. Spesielt de siste 10 minuttene var skebnesvangre. Våre gutter ledet 11-9 til pause. De beholdt 2-3 måls ledelse de første 15 minuttene av 2. omgang. Deretter fungerte ikke laget angrepsmessig og scoret kun 2 mål de siste 10 minuttene.

Gutta ble stresset og klarte ikke å opprettholde et kollektivt spill. Det ble for mye en og en. I tillegg kan man med fasiten i hånd, si at grepene fra benken ikke bidro til ønsket endring.

Med seier ville Follo Håndball ledet Spar serien. Nå får vi fighte for medalje. I morgen venter Fyllingen, som ikke har imponert så langt.

Follo Håndball: Håvard Åsheim, Viktor Kristiansen, Alexander Westby 5, Andreas Arntsberg, Halvard Lunde 1, Kristoffer Jakobsen, Anders Engebakken 2, Thomas Søgaard 3, Tobias Ringstad, Stefan Rakic, Sander Torbjørnsen 3, Andreas Bræck, Petter Hovden 3, Henrik Bielenberg 3.

Tekst: Frank Westby