Overlegen seier – Follo

Overlegen seier

Follo G18 innledet helgens SPAR runde med å rundspille Viking Stavanger.

Follo tok kommandoen fra start av og ledet 10-3 etter snaut 15 min. Da valgte Thomas Sigolsen og Ole-Stian Rødal å spare første sekseren. Til pause ledet Follo 17-6 og kampen endte 27-16.

Follo spilte 3-2-1 gjennom hele kampen. Det fungerte meget bra så lenge spillerne var raske nok i beina og fulgte bevegelsene. Utover i 2. omgang ble det noen litt for enkle mål bakover, men det er naturlig med så stor ledelse. Forsvarsspillet gav oss mange kontringsmuligheter. Spesielt Tobias Ringstad var flink til å snappe baller.  Uttellingsprosenten i de første fasene av angrepsspillet var imidlertid ikke så bra som man kan forvente.

I neste kamp venter hjemmelaget Kristansand. Det blir en langt tøffere oppgave. Kristansand gjorde en solid førsteomgang mot Fyllingen tidligere i dag, og kontrollerte inn en sikker seier. vi får håpe at gutta tråkker til fra start av på samme måten som mot Viking. Helgens målsetting er helt klart 6 poeng.

Follo Håndball: Håvard Åsheim, Viktor Kristiansen, Alexander Westby 2, Andreas Arntsberg 2, Kristoffer Jakobsen 1, Halvard Lunde, Andes Engebakken 4, Thomas Søgaard 4, Tobias Ringstad 4, Sander Torbjørnsen 2, Petter Hovden 4, Henrik Bielenberg 3, Stefan Rakic 1, Andreas Bræck.

Tekst: Frank Westby