STRÅLENDE! – Follo

STRÅLENDE!

Trener Jan-Ivar Lorentzen mente det var årsbeste etter at Follorekruttene hadde slått Vålerenga med 12 mål. Etter 13-11 til pause var Follo helt overlegne i 2. omgang og vant til slutt 32-20. Hvis gutta presterer like godt i helgens SPAR runde, bør det bli 6 poeng med hjem i bagasjen fra Kristiansand.

Vålerenga stilte med mye rutine og en del flere kilo enn hjemmelaget. De spilte tøft i forsvar, på grensen til stygt ved flere tilfeller. Fremover prøvde de å dra ned på tempoet. Det holdt ganske lenge, men de siste 20 minuttene kjørte Follo over gjestene.

Det var spesielt gledelig at Thomas Søgaard fikk uttelling fremover på banen. Han skyter hardt og når han velger de rette tilfellene, er hans skudd vanskelige å stoppe. En annen som lyktes spesielt bra, var keeper Victor Kristiansen. Han kom in i 2. omgang og hadde en redningsprosent på nærmere 60 %.

De siste minuttene byttet Follo hele laget. Da kom også kampens flotteste scoring; flyver av Andreas Arntsberg! Alt i alt var det en underholdende kamp, med mye god håndball. Nå krysser vi fingrene for at suksessen gjentas i Kristiansand til helgen.

Follo Håndball: Victor Kristiansen, Håvard Åsheim, Alexander Westby 10, Halvard Lunde 2, Kristoffer Jakobsen 1, Anders Engebakken, Thomas Søgaard 7, Andreas Bræck 1, Petter Hovden, Henrik Bielenberg 5, Martin Haube 5, Andreas Arntsberg 1.