-Ikke en gang til Rambo – Follo

-Ikke en gang til Rambo

Søndag smeller det i FolloTrykk Arena. Våre gutter braker sammen med Elverum og Christoffer Rambo. Begge lag må vinne.

Henrik Flack- vår kaptein- husker godt høstens møte med Rambo og co. Da ledet Elverum 7-2 etter at nettopp Rambo hadde banket inn fem mål de første ti minuttene. –Det skjer ikke en gang til, lover Henrik Flack.

Det er nettopp Henrik som får oppgaven med å stagge det hardtskytende landslagsspilleren søndag.
Henrik på vår venstre bakspillerposisjon står overfor Rambo i nesten samtlige 60 minutter.
-Forrige gang løp han tidlig over fra min sone og kom mer inn i midten. Vi skal være forberedt på det denne gangen, lover Henrik.

Rambo endte på ni mål i Terningen Arena i høst. Elverum vant kampen 33-26. Nå må de vinne for å holde liv i gullkampen. Follo må vinne for å sikre seg plass i sluttspillet. Henrik håper på god støtte fra tribunen i FolloTrykk Arena.
-Vi har hatt noen fantastiske hjemmekamper. Nå vet vi at Elverum kommer med supporterne sine fra Taigaen. Vi kan ikke være noe dårligere. Søndag er det viktig at alle kommer, oppfordrer Follo-kapteinen.

Follo – Elverum, FolloTrykk Arena, søndag 18. mars klokken 18.00.