Fyllingen var bedre – Follo

Fyllingen var bedre

Follo Håndball har brukt den siste uka til å se en del på video, slik at spillerne skal bli mer bevisst på hvilke endringer som må til. Det var positive tendenser, men det holdt dessverre ikke. Fyllingen vant til slutt 30-25, og påførte dermed Follo sitt 6. tap på de siste 7 kampene. Det som i desember så ut som en sikker plass i sluttspillet, er nå snudd til en thriller de siste tre rundene.

Fyllingen startet best og ledet 7-3 etter 12 minutter. Noen enkle misser fremover og mangel på redninger gjorde at Follo havnet 4 mål bak. Deretter snudde Follo kampen og leverte en meget god periode. 6 strake mål ga ledelse 9-7. Lagene fulgte hverandre frem til pause og Fyllingen gikk i garderoben med ledelse 14-13.

8 minutter ut i 2. omgang hadde Fyllingen økt til 4 måls ledelse; 20-16. Den ledelsen ga de aldri fra seg og Follo kom aldri nærmere enn 3 mål bak. På Follo leverte begge kantspillerne en meget god kamp. Steffen Berg Løkkebø scoret på 7 av 7 skudd og Magnus Jøndal på 5 av 7 skudd. Kyrre Vegard Johannesen leverte som vanlig en solid kamp i forsvar. Fremover sliter dessverre både han og Elvijs Borodovskis med å komme til gode scoringsmuligheter.

Nå gjenstår 3 runder i Postenligaen. Mitt tips er at den siste sluttspillplassen vil stå mellom Follo Håndball og Nøtterøy.  Nøtterøy spilte uavgjort mot BSK/NIF i dag. Dermed er de 2 poeng foran Follo. Vi møter Nøtterøy i Follotrykk Arena søndag 25. mars. Seier der tror jeg holder for å kapre den viktige 8. plassen. Hvis det noen gang er viktig at alle Follosupportere støtter laget, så er det mot Nøtterøy. Jeg håper at alle samarbeidsklubber mobiliserer slik at vi setter ny publikumsrekord!

Målscorere mot Fyllingen: Steffen Berg Løkkebø 7 (5), Vasja Furlan 6, Magnus Jøndal 5, Kyrre Vegard Johannesen 3, Henrik Flack 2, Elvijs Borodovskis 2.

Tekst: Frank Westby