Knepent tap mot Bodø – Follo

Knepent tap mot Bodø

Follo fikk en dårlig start på kampen og lå tidlig 4-5 mål bak Bodø. Siste fem minuttene før pause knappet Follo innpå og lagene gikk i garderoben på strillingen 14-11 til Bodø.
2. omgang startet med at Follo fikk to utvisninger og det så mørkt ut. Gutta ga imidlertid ikke opp og kjempet seg sakte men sikkert inn i kampen. Fire minutter før slutt reduserte Follo til 22-22, men nærmere kom de altså ikke.

Det var mye fokus på dommerne under og etter kampen. Man mente at en rekke tvilsomme avgjørelser gikk mot Follo og man stilte spørsmålstegn ved et par merkelige avgjørelser. Først blir Halvard Lunde brutalt overfalt når han skal ta et frikast. Uforståelig at det ikke gir to minutter på benken. Ved det andre tilfellet ble Alexander Westby påløpt innenfor midtsirkelen når avkast skulle tas. Dette kvalifiserer klart til en to minutter i følge regelboka.

Fire poeng i løpet av helgen betyr at Follos gutter 18 fortsatt ligger på fjerdeplass i SPAR-serien. Det er imidlertid bare to poeng opp til St. Hallvard som topper tabellen. Med seks kamper igjen kan fortsatt mye skje.

Totalt sett kan Follogutta være meget fornøyde med helgen. Seieren over St. Hallvard med 13 mål er kanskje det beste et gutter 18 lag fra Follo, noen gang har prestert. Neste runde spilles i Kristiansand 17. – 18. mars. Vi satser på tre seire og klatring på tabellen!

Follo: Victor Kristiansen, Håvard Åsheim, Alexander Ørjevik Westby 9, Fredrik Moe, Halvard Lunde 3, Kristoffer Jakobsen, Anders Engebakken 2, Thomas Søgaard 3, Tobias Ringstad, Sander Thorbjørnsen 2, Tomas Johansen, Petter Hovden 2, Henrik Bielenberg 3, Andreas Arntsberg.