Follos gutter 18 knuste topplaget i SPAR serien! – Follo

Follos gutter 18 knuste topplaget i SPAR serien!

Follos gutter 18 startet SPAR helgen med å ta i mot lederlaget St. Hallvard, som kom til Follotrykk Arena med 6 strake seire.  Mot Follo var de imidlertid sjanseløse. 16-7 til pause ble til slutt 29-16 til Follo Håndball.

Gutta tok kommandoen fra start av. Solid forsvar og keeperspill kombinert med godt angrepsspill gjorde at Follo rykket fra med en gang. Thomas Sigolsen og Knut Håland hadde full kontroll fra benken, og lot alle spillerne få spilletid i 2. omgang. De nest beste klarte seg også bra, og økte seiersmarginen de siste 10 minuttene. Dagens peneste mål ble scoret av Fredrik Moe. Han scoret på flyver med pasning fra keeper Victor Kristiansen!

Det er tydelig at flere av gutta har hatt solid fremgang siden forrige runde av SPAR serien. Det å trene og spille på øverste nivå er helt klart en fordel i forhold til andre lag, som ikke har A-lag i Postenligaen.

Kl. 18.00 venter det antatt svakeste laget denne runden; Bjørnar. Med like solid innsats bør det bli seier. I morgen venter Bodø kl. 11.30 i Follotrykk Arena. Det blir en meget tøff kamp og gutta ber om mest mulig støtte fra tribunen!

Follo G18: Victor Kristiansen, Håvard Åsheim, Alexander Ørjevik Westby 9, Fredrik Moe 2, Halvard Lunde 2, Kristoffer Jakobsen 2, Anders Engebakken 1, Thomas Søgaard 4, Stefan Rakic, Sander Thorbjørnsen 4, Petter Hovden 2, Henrik Bielenberg 4, Tomas Johansen.