Follos gutter 18 kjemper om gullet! – Follo

Follos gutter 18 kjemper om gullet!

Resultatene gikk Follos vei i dag. I dagens siste kamper vant St. Hallvard over Bodø og Follo banket Bjørnar. Det betyr at Follo avanserte til 2. plass på tabellen. Det er nå fire lag som alle har 14 poeng etter åtte spilte kamper.

Etter en fantastisk kamp mot St. Hallvard var forventningene til Follo store mot Bjørnar. Vi vet imidlertid at det er vanskelig å prestere helt på topp mot en antatt svakere motstander, etter å ha levert årsbeste i kampen før. Det vuiste seg å stemme i dette tilfellet. 1. omgang var preget av mange skuddbom og ikke like godt forsvarsspill som i kampen før. Allikvele var Follo i ledelsen hele veien og gikk til pause med 12-9 ledelse.

Utover i 2. omgang økte Follo ledelsen og byttet ut hele laget mot slutten av kampen. Akkurat som i første kampen viste de nest beste også gode kvaliteter. Det er morsomt å se at vi kan bytte ut de mest sentrale spillerne og fortsatt levere god kvalitet i spillet.

Sølndag blir det en meget avgjørende kamp mot Bodø. Vinneren her vil sitte i førersetet frem til å bli vinner av årets SPAR-serie. Møt opp i Follotrykk Arena kl. 11.30!

Follo: Simen Blokkhus, Håvard Åsheim, Alexander Ørjevik Westby 11, Andreas Arntsberg 1, Halvard Lunde 3, Kristoffer Jakobsen 1, Anders Engebakken, Thomas Søgaard 4, Tobias Ringstad 1, Sander Thorbjørnsen 2, Andreas Bræck 1, Petter Hovden, Henrik Bielenberg 3.