Spennende sesongavslutning – Follo

Spennende sesongavslutning

Postenligaen er jevnere enn hva den har vært på mange år. Bortsett fra Sandefjord er alle lag i stand til å slå alle. Follo Håndball er tre poeng unna en bronseplass. Vi startet sesongen meget imponerende med seire over både Haslum og Drammen i Follotrykk Arena. Tilskuerne kom i hopetall og vi passerte 1400 tilskuere ved flere anledninger.

I det siste har Follo Håndball ikke klart å opprettholde det samme nivået. Sistkampmot BSK/NIF ble nok en nedtur. Etter en god første omgang, var det ikke mye som fungerte etter pause. Nå er det dags for hjemmekamp mot ØIF Arendal. Et lag vi har hatt store problemer med de siste årene. Senest i høst tapte vi med åtte mål. Vi vet imidlertid at Follotrykk Arena har en postiv innvirkning på Follogutta. Hvis vi får god oppslutning og bra stemning på tribunen, bør en seier være mulig.

ØIF Arendal hadde to spillere med i EM; keeper Svenn Erik Medhus og høyrekant Sondre Paulsen. I bortemøtet i høst var Medhus meget god. I perioder stengte han buret og våre spillere ble frustrerte. Vi får håpe at vi denne gangen har evne til å overliste ham. I tillegg til disse to er Andre Jørgensen Hofstøl en nøkkelspiller. Det blir spennende å se om vi kan stoppe ham i 3-2-1 forsvaret.

Vi håper mange har anledning til å møte opp i Follotrykk Arena onsdag 22. februar! Kampstart 18.30. Laget trenger din støtte!

Tekst: Frank Westby