G18; Ny kalasseier – Follo

G18; Ny kalasseier

Follos unge stjerner møtte opp til en ny ”gjennomkjøringskamp” i G-18 B-sluttspillet mot Korsvoll.

Allerede fra første angrep så man konturene av hvordan denne kampen ville fortone seg, dette ble dessverre en middels trenigstime for gutta, men også en kamp hvor de kunne slippe seg løs og kose seg på kamp. Selvfølgelig fikk alle løp en god del, da vi ofte var både 4 og 5 spillere på rush samtidig.

Follo gikk til pause med ledelse 9-27, og gutta var knapt nok svette i luggen.

Hele laget ble byttet ut midtveis i hver omgang slik at alle fikk lik treningstid i denne kampen.

Victor var linjespiller i denne kampen og tegnet seg på scoringslisten.

Målsetning i pausen ble å passere 50 mål totalt i kampen, og dette klarte vi greit.

Dette ble kampen med MANGE rush og som tidligere nevnt neste hele laget opp i angrepet samtidig på mange av disse, det var en gjeng med målhungrige Follogutter.

Helt på tampen får vi tildelt 7 meter som Simen satte sikkert i mål.

Dette blir en kamp hvor det blir like viktig å trene på å holde fokus oppe på det å spille god håndball og være konsentrerte kampen igjennom, dette klarer vi stort sett hele kampen men det er forståelig at det ikke kan bli noen god kamp i samtlige 50 minutter.

Oppsummering av kampen er at Follo IKKE har noe å gjøre i et B-sluttspill, men også all ros til Korsvoll som står på kampen igjennom selv om de er sjanseløse denne gangen.

Disse var med: Victor(3), Simen(1), Andreas A (2), Fredrik (11), Halvard(4), Kristoffer(6), Anders (2)Thomas(11), Tobias (4), Stefan(4), Ole, Andreas(4), Tomas(4)

Tekst: Knut Erik Jakobsen
Fot: Knut Wefring