Grisebank i Drammen – Follo

Grisebank i Drammen

Våre beste menn fikk skikkelig bank i Drammenshallen fredag kveld. 9-19 til pause ble til 21-40 etter 60 minutter. Follo-gutta reiste hjem med bøyde hoder.


-Vi ble ydmyket, sier kaptein Henrik Flack. Follo var med til 4-4 10 minutter inn i kampen. Fire bom på rad ga Drammen fire kontringer og 4-8. En time-out fra Follo hjalp ingen ting. Drammen økte til 4-13 før Follo fikk sitt femte mål. Hele 13 av Drammens 19 mål i første omgang kom etter kontringer.

Utover i andre omgang puttet vi på de aller yngste. En tøff oppgave for Henrik Bielenberg, Petter Hovden og de andre, men vi får håpe at selv juling kan gi noen erfaringer på litt lengre sikt. Ingen i og rundt laget ville skylde på at Vasja Furlan var ute med skade. -Dette handler ikke om at Vasja var ute. Vi skal ikke framstå slik som dette uansett, sa Henrik Flack etter kampen. Han, de andre spillerne og trenerne er innstilt på å rette opp inntrykket allerede førstkommende onsdag. Da gjester Runar FolloTrykk Arena klokken 18.30.

Follos lag mot Drammen; Bjørn Olav Raasok, Aljosa Cudic, Kyrre Johannesen 3, Henrik Bielenberg 1, Alexander Westby 1, Magnus Jøndal 3, Joachim Østerås, Elvijs Borodowskis 5, Benjamin Nordby 2, Martin Haube 2, Henrik Flack 3, Petter Hovden 1, Nicklas Knudsen, Steffen Berg Løkkebø.

Se hva ØB skriver HER

Se hva Drammens Tidende skriver HER

Se hva DHK skriver HER

Du kan trøste deg med mange bilder HER

Tekst: Jan-Ivar Lorentzen
Foto: Knut Wefring