G18;Laget hakkemat av Kolbotn – Follo

G18;Laget hakkemat av Kolbotn

Kveldens kamp i G-18 sluttspillet var preget av en 1. omgang som gikk i gå tempo i både angrep og forsvar, det var mange avslutninger som ikke satt innenfor rammeverket hos motstanderen.

Andreas A ble omgangens store skytter med 5 fulltreffere fra ca 8-9 meter.

Follogjengen gikk til pause med en ledelse på 10 mål, og når de entret parketten for 2. omgang kom Kolbotn luskende ut av garderoben med 4 nye medlemmer til denne kampen. På motsatt banehalvdel sto nå plutselig 3 av Kolbotn`s beste G-18 spillere, samt Igor på benken.

2. omgang ble preget av mye større tempo og Follogutta fortsatte å øke ledelsen utover i omgangen, og ga svar på tiltale mot Kolbotns spillerjustering i 2. omgang. Det var også en helt annen aggressivitet og innsats i spillet.

I denne omgangen sto Tobias, Kristoffer og Halvard frem som de utespillerne vi forventer at de skal være, og med en opplagt Victor bakerst så ble dette en enkel kamp i FTA.

Disse var med: Victor, Knut Erik, Andreas A (6), Fredrik (4), Halvard (4), Kristoffer (6), Anders (5), Tobias (4), Ole (2), Andreas B (1), Tomas og Stefan (1)

Tekst: Knut Erik Jakobsen
Foto: Knut Wefring