Fjerde strake seieren! – Follo

Fjerde strake seieren!

Follorekruttene gjennomførte en solid kamp mot Oslo-Studentene (OSI) lørdag ettermiddag. Det ble til slutt seier 31-29, etter 16-13 til pause. Det var tydelig at OSI satset mye på en seier i dette viktige oppgjøret. De stilte med sitt beste mannskap og var tydelig tent før kampstart. Det var imidlertid Follo Håndball som regjerte de første minuttene. Med et godt fungerende 3-2-1 forsvar gikk de opp til 6-0 ledelse etter 7 min.  Et kvarter ut i kampen var stillingen 11-6.

Follo gikk etterhvert over til 6-0 forsvar. OSI greide å løse 3-2-1 forsvaret og knappet inn på Follos ledelse. I 2. omgang ledet Follo med 2-3 mål hele veien til sluttsignalet. Med 10 minutter igjen var Follo Håndball foran 26-24, så det var full konsentrasjon og innsats i fulle 60 minutter.

I denne kampen fungerte spesielt Martin Haube og Alexander Ørjevik Westby godt fremover. Begge er sterke i kontringsfasen og viser at de også spiller i Postenligaen. I 2. omgang løsnet det også for Henrik Bielenberg. Han hadde bra «trøkk» i satsingene og scoret 5 av sine 6 mål når kampen vippet i 2. omgang.

Bakover har Follorekruttene mye hjelp av Daniel Helland Andersson. Han viser god innsats og er et forbilde for de yngre spillerne, når det gjelder akkurat holdning og innsats. Han måtte ut en periode etter en kraftig smell som resulterte i neseblod, men var tilbake de siste avgjørende 10 minuttene.

Pluss også til Simen Blokkhus som kom inn det siste kvarteret og leverte flere gode redninger.

Follo Håndball: Håvard Åsheim, Simen Blokkhus, Daniel Helland Andersson, Henrik Bielenberg 6, Thomas Søgaard, Anders Engebakken, Alexander Ørjevik Westby 9, Martin Haube 9, Tobias Ringstad, Petter Hovden 2, Halvard Lunde, Sander Thorbjørnsen 1, Kristoffer Jacobsen, Niklas Knudsen 4.

Neste kamp for Follorekruttene er borte mot Njård lørdag 4. februar. Vi ses der!

Tekst : Frank Westby