Felles kampball i Postenligaen – Follo

Felles kampball i Postenligaen

Norsk Topphåndball og Select har inngått en fire års avtale om leveranse av felles kampball til klubbene i Postenligaen.

I tillegg til sponsorinntekter og profilering vil avtalen over de fire årene kunne inkludere over 5.000 stk kampballer til klubbene.

”Med denne avtalen viser topphåndballen at de tar ansvar og står sammen om å utvikle produktet og opplevelsene. Avtalen vil bidra til å forbedre rammen rundt arrangementene og øke synligheten av topphåndballen. Bl.a. vil den profilerte ballen være identisk med kampballene og replicaballene som selges i landets sportsbutikker” sier Hein Barthold i Norsk Topphåndball i en pressemelding.

Til larvikhk.no sier Karoline Dyhre Breivang at spillerne jublet da dette ble kjent.
«Spillerne har etterlyst en slik ordning lenge, men har selvfølgelig forståelse for at dette har vært regulert av diverse avtaler.
Derfor er det supert at dette kommer på plass nå, og det vil gi utøverene like forutsetninger for å prestetere. Det sier seg selv at ballens kvalitet er veldig viktig innenfor ballidretter», avslutter Karoline.

Steinar Felde i Select Sport Norge sier i samme pressemelding at de ser frem til å starte opp arbeidet med avtalen; ”Felles kampball er innført i et par land i Europa, men dette er første gang noe slikt skjer i Norden. Nå får spillerne anledning til å trene og spille med den ballen som i testen var best. Select vil også ta med seg arrangementserfaringer fra VM og OL”.

Norsk Topphåndball er de til enhver tid de 12 beste damelagene og de 12 beste herrelagene i Norge.  Lagene spiller Postenligaen, sluttspill i Postenligaen, NM, Champions League og Europa Cup’er.

Kontakt personer:
Norsk Topphåndball: Hein Barthold, tlf. 90 74 03 10, hein.barthold@topphandball.no
Select Sport Norge: Steinar Felde, tlf. 95 06 74 77, Mail sf@select.dk