Overbevisende seier! – Follo

Overbevisende seier!

Follo håndball er på god vei mot sikker plass i 2. divisjon. Mot Stabæk var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne. Sluttresultatet ble 39-25, etter 20-14 til pause. I tillegg til to viktige poeng, var det en målsetting å vinne med mange mål. Ved poenglikhet er det innbyrdes målforskjell som teller. Stabæk vant med 10 mål i høst, men det holdt altså ikke totalt.

Dette var Follorekruttenes tredje strake seier. I de siste kampene har Niklas Knudsen og Daniel Helland Andersson bidratt framover og bakover på banen. Niklas er en konstant trussel og scorte 10 mot Stabæk. I tillegg er han nest sist på mange. På minuskontoen får vi sette to straffebom. Daniel styrer forsvaret, stopper innspill til strek og blokkerer skudd utenifra.

Pluss også til Alexander Ørjevik Westby og Sander Thorbjørnsen. Alexander scorer 14, hvorav 5 er i undertall. Sander viser at han har et bredt register å spille på. I denne kampen scoret han noen flotte mål fra 9 m posisjon.

Follorekruttene spiller neste kamp allerede lørdag. Da venter Oslo-Studentene i Domus Athletica kl. 16.00. Oslo-Studentene vant med 6 mål i høst, så da er målsettingen klar. En seier med 7 mål eller mer, vil bety mye i forhold til fortsatt spill i 2. divisjon.

Målscorere: Alexander Ørjevik Westby 14, Niklas Knudsen 10, Martin Haube 5, Sander Thorbjørnsen 4, Halvard Lunde 2, Daniel Helland Andersson 2 og Petter Hovden 2.

Skrevet av: Frank Westby

Bilder fra kampen ser du HER